DJ's on demand is een onderdeel van i4more, multimedia, entertainment, management & consultancy. Powered by Pioneer Pro DJ  and  Voice of  Music.

2 Dutch DJ´s
(allround, club / house, classics)

2 Dutch DJ's zijn DJ Mike en DJ Paul.

DJ Mike: startte met DJ'en in de jaren 80 en is bekend geworden door het battlen in het radioprogramma "3 maal doordraai" van Robin Albers (Jaydee) op 3FM. In de jaren 80 en 90 was hij resident DJ in o.a. de BIOS en Carrera (Network). Na een buitenland break (Curacao) heeft hij sinds 2007 het draaien weer opgepakt en draait hij samen met DJ Paul op verschillende parties in de omgeving Rotterdam.

DJ Paul: startte begin jaren 90 met draaien en heeft in deze periode op vele parties gestaan in de omgeving Rotterdam. Ook was hij in diverse clubs resident DJ (Babylon, FAME). DJ Paul's specialiteit is sinds 2008 techno maar voor andere stijlen loopt hij ook niet weg. DJ Paul is net als DJ Mike ook te boeken als feest DJ. 2 Dutch DJ's zijn op dit moment regelmatig te beluisteren in Club Willaerts! 2 Dutch DJ's zijn beschikbaar als allround, feest, classics en club / house DJ's.

Uitkoop: op aanvraag

aaaaaaaaaaaaiii