DJ's on demand is een onderdeel van i4more, multimedia, entertainment, management & consultancy. Powered by Pioneer Pro DJ  and  Voice of  Music.

Door zijn strakke en vlotte manier van mixen en presenteren krijgt hij iedere zaal al meer dan veertien jaar op zijn kop. Naast het après-ski feestgenre en de commerciële (radio- en house-) hits, heeft Michiel zich gespecialiseerd in het draaien van zomerse, Zuid-Amerikaanse muziek. En het houdt nog niet op: naast dit alles draait hij ook regelmatig op de welbekende 80s & 90s party's en is hij een geliefde DJ voor huwelijksfeesten door zijn brede manier van draaien.

Natuurlijk is ieder optreden en iedere club of feesttent anders, dus bij elke DJ-set past Michiel zijn muziekkeuze aan op het publiek dat aanwezig is. Wel zullen altijd de gebruikelijke hits uit bovengenoemde genres voorbij komen. Michiel hoopt door deze manier van draaien dat het publiek een geweldige avond beleeft! Verder was Michiel meer dan vier jaar lang het hele jaar door in de Baja Beach Club Rotterdam te vinden als de resident DJ.

DJ Michiel is beschikbaar als allround, classics en club / house DJ met artiest.


Uitkoop: op aanvraag

DJ Michiel
(allround, classics, club / house)

aaaaaaaaaaaaiii