DJ's on demand is een onderdeel van i4more, multimedia, entertainment, management & consultancy. Powered by Pioneer Pro DJ  and  Voice of  Music.

DJ Muna
(allround, club / house)

DJ Muna is uitgegroeid tot een ervaren DJ die het publiek altijd weet te boeien. In 2006 heeft hij de Baja Beach Club Entertainer dj battle gewonnen. Zijn stijl is altijd commercieel, afwisselend en opzwepend waar hij een combinatie maakt van top40/r&b/urban/club/house en classics. Dit alles in een vloeiende, vlotte en opvallende mix. Hij onderscheidt zich door te allen tijde de stelling na te leven: "Als je bekend bent komen de mensen voor jou, als je dit niet bent, sta je er voor de mensen." Hij past altijd zijn muziekstijl aan. Hij draait geen stijlen waar 'hard' voor geplaatst kan worden, zoals hardcore, hardhouse of hardrock. Vaak wekt dit namelijk agressie op.

Vaak is hij geboekt voor 2 tot 4 uur sets in discotheken en festivals door heel het land. Een kleine greep uit de locaties waar DJ Muna zijn talent heeft mogen delen: Baja beach club Rotterdam, City Hall Utrecht en Korenmarkt Arnhem.

DJ Muna is te boeken als allround en club / house DJ

Uitkoop: op aanvraag

aaaaaaaaaaaaiii