DJ's on demand is een onderdeel van i4more, multimedia, entertainment, management & consultancy. Powered by Pioneer Pro DJ  and  Voice of  Music.

Al 8 jaar is Ralph toonaangevend als artiest die zijn publiek steeds weer verrast met zijn eigen manier van draaien. Zijn strakke platenkeus, gewaagde combinaties en durf zijn de afgelopen jaren bepalend geweest voor zijn eigen unieke allround sound.

Met zijn CD spelers als muziekinstrument mixt hij soul met funk, dance met Motown en hedendaagse house met 80s disco. Ralph componeert zo zijn eigen 'dancefloor sound'. Deze draaistijl met lef heeft al op vele locaties over de hele wereld geklonken: Dubai, Cuba, Bonaire, Spanje en België. En natuurlijk In Nederland voor/bij o.a: RTL Boulevard, The Matrixx, Heineken Music Hall, Kurhaus Scheveningen, Amsterdam Convention Factory, voor KLM, Nokia, Transavia, KPMG, etc.

Ralph voegt met zijn ruim 1800 videoclips een extra dimensie toe aan zijn optredens. Clips vanaf de 70s tot nu, vaak in originele staat. De clips knallen van het scherm af en zijn een must have!

DJ Ralph is te boeken als VJ, classics en club / house DJ.

Uitkoop: op aanvraag

DVD DJ R@lph
(VJ, classics, club / house)

aaaaaaaaaaaaiii