DJ's on demand is een onderdeel van i4more, multimedia, entertainment, management & consultancy. Powered by Pioneer Pro DJ  and  Voice of  Music.

JeeJay

Op jonge leeftijd keek hij al achter de schermen mee in de muziekwereld van zijn vader, Leen Huijzer, beter bekend als zanger Lee Towers. Gefascineerd door deze wereld, de grote geluidsinstallaties, orkesten en niet te vergeten de fantastische danseressen, onstond zijn eigen grote passie voor muziek. In zijn jonge jaren maakte hij met zijn Technics draaittafels de eerste vette mixen.

Begonnen op schoolfeesten, gevolgd door discotheken en hippe strandtenten, Jeejay was de DJ. In die tijd pakte hij ook de drumstokken op en speelde hij in bandjes.

De passie voor muziek bleef en in 2008 was Jeejay onder andere te zien bij diverse filmpremieres in het Tuschinsky theater, bij de Gaypride, de Wednesday Night Skate Rotterdam en de maandelijkse Friends on Friday borrels.

Mede door zijn passie, gedrevenheid, veelzijdigheid en ervaring behoort Jeejay absoluut tot de hedendaagse DJ sensaties.

Uitkoop: op aanvraag

aaaaaaaaaaaaiii