DJ's on demand is een onderdeel van i4more, multimedia, entertainment, management & consultancy. Powered by Pioneer Pro DJ  and  Voice of  Music.

iDJ René is sinds Ferry Maat's Bond van Doorstarters actief als DJ en is vanaf de jaren 90 een bekend gezicht in diverse Rotterdamse clubs. Hij stond in line-ups met onder andere DJ José, Erick E, Gregor Salto, Paul Elstak, Ferry Maat en Chuckie. Hij heeft diverse CD-producties op zijn naam staan, waaronder de laatste drie mix-compilaties voor de Baja Beach Club (2007-2008), waar hij tot 2006 zelf ook regelmatig draaide. Verder presenteerde hij diverse grote evenementen, zoals voor Shell en andere multinationals. Hij draaide verder bij Tiesto op de Maas, Sorbonne, The Bar, Crazy Pianos on tour, Willaerts, etc. Met recht kan iDJ René één van de meest veelzijdigste DJ's van Nederland genoemd worden... Dit verklaart de 'i' van instant, inventief en interactief. iDJ René is voor hoogwaardige bedrijfs- en privéfeesten de vaste DJ van BonBon Partyservice, GO4events en de Voice of Music. De combinatie van zijn unieke kwaliteiten op het gebied van presentatie, muziekkeuze en mixen maken van ieder evenement, van bruiloft tot house party, een succes!

iDJ René is de initiatiefnemer van DJ's on demand en doet voor diverse gelegenheden de DJ planning. Tevens verzorgt hij DJ clinics voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Uitkoop: op aanvraag

iDJ René
(allround, classics, club/house, presentator)

aaaaaaaaaaaaiii